Albumul ,,Istorii din ‘89 in benzi desenate” o carte fără pereche ? De acord 100 % !

Muzeul Judetean de Istorie Brasov

Albumul ,,Istorii din ‘89 in benzi desenate” o carte fără pereche ?  De acord 100 % !

83658794_2671269902939995_5528943526496174080_n

rebuturi schimonosite sau viguros sclipicioase, atent ingrijite sau curajos inovative, cartile pt copii editate in Romania exista sub toate formele. le gasim indolent expuse pe siteuri de vanzari online, pe lamentabile tarabe virtuale incropite cu agresivitate de marketing in porii facebookului sau aruncate pe rafturile librariilor nepasatoare, mai putin ale celor cateva librarii specializate. totul e un amalgam stufos si zgomotos din care nu castiga niciodata cei care sunt cei mai indreptatiti sa se bucure de cartile de calitate, copiii.

exista insa si un loc mai aparte, da, chiar aici prin preajma ,un grup pe fb care nu are nicio conotatie comerciala, nici de propaganda isterica sau de „educatie” siropoasa, unde se promoveaza….. discutiile despre cartile pt copii. de multe ori sunt supuse dialogului carti editate in strainatate, dar, cum cumparaturile scolare sau pre- trebuie sa tina cont si de oferta locala, sunt adaugate si productiile autohtone care se prezinta in formele expuse in debutul acestei postari.

si daca oamenii de acolo sunt adepti ai dialogului, s-a mai ivit un subiect de despicat in cat mai fire – care ar fi cele mai bune carti ale anului 2019?!
postez aici propunerile, nu pt a va invita sa accesati grupul si sa votati, ci sa comparati cu opiniile si alegerilor voastre.

ColoRo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *