Echipa salonului de banda desenata Brasov ,,Romania 100 in benzi desenate” va reaminteste ca pana la data de 1 august se trimit subiectele alese din lista propusa.

Muzeul Judetean de Istorie Brasov

Salonul de Bandă Desenată Brașov

untitled-1
Echipa salonului de banda desenata Brasov ,,Romania 100 in benzi desenate” va reaminteste ca pana la data de 1 august se trimit subiectele alese din lista propusa.

salonbdbrasov@gmail.com.

Multumim celor care au trimis deja subiectul ales

PORTOFOLIUL DE SUBIECTE ISTORICE:
https://web.facebook.com/…/pcb.204564777…/2045647525655776/…

Salon BD România 100 este un salon de bandă desenată cu tematică istorică, organizat la Brașov, în perioada 4-7 octombrie 2018. Tema salonului este ROMÂNIA 100 ÎN BENZI DESENATE (istoria României în perioada 1918 – 2018).

Fiecare participant poate alege unul sau mai multe subiecte propuse. De asemenea, se acceptă și alte subiecte istorice decât cele menționate în portofoliul atașat, însă organizatorii salonului își rezervă dreptul de a accepta/respinge subiectul propus. Subiectul ales poate fi abordat într-o lucrare care să conțină una până la patru planșe, folosind tehnică la alegere (desen digital sau desen clasic, scanat ulterior).

Dintre artiștii selectați, 5 artiști vor fi invitați să participe la salon având costurile deplasării (transport, cazare și masă) acoperite de organizatori și un onorariu de 1.000 lei brut.

Decizia de selecție a organizatorilor este finală.

Proiectul este organizat de Asociația Forums, Muzeul Județean de Istorie Brașov și Asociația Postmodernism Museum.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

Partner media: Modernism.ro

WEB.FACEBOOK.COM
web.facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *