Tabăra de documentare și creație, organizată în cadrul proiectului Regina Maria, ambasador irezistibil al istoriei și artei românești, a ajuns la final

Muzeul Judetean de Istorie Brasov – Asociatia Forums.

Tabăra de documentare și creație, organizată în cadrul proiectului Regina Maria, ambasador irezistibil al istoriei și artei românești, a ajuns la final.

Proiect cultural cofinantat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național.

Tabăra de documentare și creație, organizată în cadrul proiectului Regina Maria, ambasador irezistibil al istoriei și artei românești, a ajuns la final. Am avut onoarea să prezentăm expoziția în premieră la Muzeul Național Cotroceni.
Mulțumim partenerilor noștri fără de care această tabără nu ar fi putut avea loc: Universitatea Transilvania Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului, Muzeul Național Peleș, Muzeul Național Cotroceni, Muzeul Național Bran și Muzeul Județean de Istorie Brașov.
Mulțumiri speciale domnului Pepene Nicolae, autorul conceptului proiectului nostru, cel care a făcut posibil ca totul să se întâmple în favoarea participanților noștri, și domnului prof. univ. Olarescu M. Alin, cel care i-a provocat pe studenți să participe la tabără și i-a coordonat pe tot parcursul desfășurării ei.
Mulțumim domnului Narcis Dorin Ion – directorul Muzeului Național Peleș, domnului Liviu Jicman – directorul general al Muzeului Național Cotroceni, domnului Ioan Mihai Gorgoi – directorul Muzeului Național Bran și domnului Ioan Abrudan – rectorul Universității Transilvania din Brașov pentru generozitatea cu care au susținut acest proiect.

Felicitări participanților și inspirație în finalizarea proiectelor de design!
Participanți și autorii expoziției:
Ana Maria Angelescu 
Estera Bloj 
Andrei Şneapotă 
Eliza Edroi i
Florin Stan 
Raluca Forfotă 
Flaviu Dobrean 
Diana Turturica 
Irina Dumitrache 
Ionela Gabriela Leonte 
Băştean Adrian Cătălin 
Raluca Marin 
Aura Elena Constantinescu 
Sonia Ceausescu 
Răducu Căvescu
Lia Maria Constantinescu.
Proiect cultural cofinantat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *