Monumente în mișcare – patrimoniu dispărut în Brașov – 2018 la Liceul Vocațional de Arte Plastice ,,Hans Mattis-Teutsch” din Brașov

„Monumente în mișcare – patrimoniu dispărut în Brașov” 2018 la Liceul Vocațional de Arte Plastice ,,Hans Mattis-Teutsch” din Brașov

Continuăm modulul educațional dedicat elevilor organizat în cadrul proiectului „Monumente în mișcare – patrimoniu dispărut în Brașov” 2018 la Liceul Vocațional de Arte Plastice ,,Hans Mattis-Teutsch” din Brașov.

„Monumente în mișcare – patrimoniu dispărut în Brașov” 2018, proiectul Muzeului Județean de Istorie Brașov produs împreună cu Nasui Collection & Gallery și Modarom SCM, își propune promovarea patrimoniului istoric al Brașovului dispărut, prin producția și plasarea în spațiul public a două sculpturi de mari dimensiuni, contemporane, temporare și neintruzive, prin organizarea unor module educaționale pentru tineri și printr-o expoziție documentară outdoor dedicată publicului larg, amenajată la Modarom Brașov.

Mulțumim pentru implicare dnei. director Dobos Elena, dnei. director adjunct Antal Maria și dlui. profesor Vetro Andras !

Proiect #cofinanțatdeAFCN.

Comments are closed