Gala Premiilor în Cultură la Brașov pentru anul 2019

Muzeul Judetean de Istorie Brasov

A fost aseară Gala Premiilor în Cultură la Brașov pentru anul 2019. Suntem onorați de câștigarea premiului pentru Cartea Anului 2019 în Brașov. Pe lângă votul juriului remarcăm cu bucurie faptul că am câștigat detașat votul publicului. Așa cum am mai spus, fiecare vot a fost un premiu pentru noi.

Credem că merită să nominalizăm mica noastră echipă care a făcut posibilă editarea albumului premiat.
Pepene Nicolae, cel care a transformat o idee într-o carte adevărată, chiar dacă nu este pe deplin mulțumit (oare va fi vreodată?; Octav Ungureanu care a avut ideea proiectului și care a dovedit mult curaj pe parcursul realizării albumului (prietenii știu de ce ; Alexandru Ciubotariu aka Pisica Patrata cel care, alături de Octav, a mobilizat lumea artiștilor BD și a realizat grafica albumului; Iulia Burtea cea care a asigurat corectura textelor în timp record; Ioana Schiopu care a eficientizat munca echipei și Maria Sburlea care a asigurat bunul mers al proiectului din punct de vedere financiar.
Și să rămânem în minte cu cel mai important lucru: acest album premiat cuprinde munca a 39 de artiști de benzi desenate care au răspuns apelului nostru. Mulțumim fiecăruia pentru implicare!

Revenind la Gală, am remarcat cu plăcere atmosfera destinsă și colegială, surprinsă și de Dan Gridean, fotograful nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *