Imagini de la lansarea volumului „Istorii din ’89 în benzi desenate”, editat de Muzeul Județean de Istorie Brașov – Gabi Rusu

Muzeul Judetean de Istorie Brasov

Imagini de la lansarea volumului „Istorii din ’89 în benzi desenate”, editat de Muzeul Județean de Istorie Brașov, manifestare ce a avut loc ieri după-amiază în Casa Sfatului din localitate.
Şi uite așa, pitoreasca așezare de sub Tâmpa devine una dintre „capitalele” benzii desenate românești, un oraș încărcat de istorie, care inspiră artiştii prin poveștile trecutului şi ale prezentului, prin frumusețea şi spiritualitatea locului.
Şi dacă volumul are eleganţă şi îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate în materie de albume de bandă desenată, aceasta se datorează în primul rând echipei de proiect: Nicolae Pepene, Ioana Şchiopu, Octav Ungureanu şi Alexandru Ciubotariu, dar şi celor 39 de autori printre care am avut onoarea să mă număr şi eu.
O lacrimă fierbinte şi un gând de recunoștință sinceră celor care s-au jertfit în zilele lui decembrie 1989 pentru ca noi azi să fim liberi și care au inspirat Istoriile desenate din acest album. Istorii adevărate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *