„15 noiembrie 1987” pentru studenții și elevii brașoveni, 2023

La Muzeul Județean de Istorie Brașov și astăzi, 14 noiembrie, a fost despre 15 noiembrie 1987!

Eram foarte aproape ca sala de cinema să fie și de data aceasta neîncăpătoare pentru cei peste 150 de elevi de la Colegiul Național “Johannes Honterus” și Liceul cu Program Sportiv Brașov și studenți de la Universitatea TRANSILVANIA din Brasov!

Cea mai importantă dovadă (în cazul în care mai trebuia vreuna) că a fost un eveniment foarte reușit a fost sesiunea de întrebări și răspunsuri, în care publicul nostru tânăr a fost în dialog cu membrii Asociației “15 noiembrie 1987”, sesiune care a durat mai mult de o oră și care ar mai fi putut continua încă pe atât! Să vă mai spunem că la sfârșit s-a lăsat cu îmbrățișări și lacrimi discrete?

Felicităm profesorii care și-au dorit ca elevii și studenții lor să aibă parte de o altfel de oră de istorie astăzi, le mulțumim tinerilor pentru interes și întrebările foarte bine alese! Bineînțeles, eroilor din 15 noiembrie 1987 le mulțumim pentru tot ce a făcut și îndurat, dar și pentru că sunt de fiecare dată alături de noi!

Mulțumiri speciale către Cinema One Laserplex Brasov si Coresi Shopping Resort, pentru sprijinul necondiționat!
Filmul “Brașov 1987-Doi ani prea devreme” în regia lui Liviu Tofan, este produs de Muzeul Judetean de Istorie Brasov și TVR

Comments are closed