„Istorii din ’89 în benzi desenate” la Timișoara

Expoziția și albumul “Istorii din ‘89 în benzi desenate” au fost prezentate la Timișoara, la 34 de ani de la Revoluția din 1989!

După lansarea din 2019 de la Brașov, bineînțeles, ne-am dorit să ajungem la Timișoara cu acest album, și chiar dacă s-a întâmplat 4 ani mai târziu, s-a întâmplat în unul dintre cele mai potrivite momente, în cadrul evenimentelor ce închid Timișoara2023-capitală culturală!

Pe lângă prezentarea expoziției la Biblioteca Universităţii Politehnica Timişoara, a avut loc și o întâlnire a autorilor de benzi desenate din album și alți specialiști din domeniu cu iubitorii BD.

Mulțumim UPT Campus Creativ pentru invitație și Biblioteca Universităţii Politehnica Timişoara pentru găzduire! Expoziția poate fi văzută la Timișoara până la sfârșitul lunii Ianuarie.
Parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, Timișoara 2023, finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Comments are closed