Expoziție Muzeul Județean de Istorie Brașov, în parteneriat cu Ceetrus România și Coresi Shopping Resort / Coresi Business Campus

De pe Aleea Aviatorilor în Piața Sfatului !

O poveste în imagini despre I.A.R. – Tractorul – Coresi, de la producția de avioane și tractoare la cel mai mare proiect de regenerare urbană din România !
Expoziție Muzeul Județean de Istorie Brașov, în parteneriat cu Ceetrus România și Coresi Shopping Resort / Coresi Business Campus.

 

Este o expoziție realizată în această vară de către Muzeul Județean de Istorie Brașov, în parteneriat cu Ceetrus România și Coresi Business Campus: o poveste în imagini despre I.A.R. – Tractorul – Coresi, de la producția de avioane și tractoare la cel mai mare proiect de regenerare urbană din România.
Expoziția a fost inaugurată în Piațeta ,,Iosif Șilimon” pe 21 iulie și a ajuns în Piața Sfatului la începutul lunii august.
A oprit deja mulți pași grăbiți…
Dacă nu ați văzut-o, vă așteptăm în fața Casei Sfatului până la începutul lunii noiembrie și poate vă faceți timp să intrați și în muzeu.
Inima acestui proiect cultural este Diana Bjoza, o prietenă adevărată a muzeului nostru ! Mulțumesc mult, Diana!
Grafica expoziției a fost realizată de Zsolt, membru al echipei Coresi. Mulțumesc, Zsolt ! Am apreciat mult felul în care ai suportat fixurile curatorului !
Mulțumesc, Tatian Diaconu, director general Ceetrus România, pentru onoarea de a participa la o aniversare cu valoare de model!
https://www.bizbrasov.ro/…/un-iar-824-s-a-intors-la…/

Comments are closed